förvirrat


inga kommentarer. vi vet allt. vi ser allt.

peta,peta

det var ett tag sedan. men vi var snyggare förr. och vi petar fortfarande.

myrornaskrig.

  de är inga mördarmyror, men lite stora är dem. permanenta också. invaderad är jag. dåliga bilder dessutom. men så är det.

till. känn dig träffad. karin.karin en hyllning till dig för att du är bra men. så långt borta. du är den enda som någonsin skulle förstå.

would you always,maybe sometimes,make it easy.

ojjjjj! beach house var fint. väldans. och det händer saker hela dagarna så jag är på helt andra tankar och jag är lite förvirrad och tar inte tag i saker som jag skulle göra. som jag lovat mig själv. hur svårt kan det vara att börja skriva på en uppsats,köpa tyg,klippa/klistra eller att bara ställa en simpel fråga(som ändå är ganska svår)? tycks vara svårare än att jag kan göra det, för det går ju lite långsamt.lite sådär. och om jag ska vara ärlig så är jag en aning upptagen.med dumheter. med lite tankar och sånt. och imorgon ska det hända grejer och jag är lite nervös i väntan. ska nog visa lite mer då.

fint

coming home any day now.Snart, snart,snart.(imorgon med andra ord) fina, fina beach house. åhh längta,längta. jag har gjort en liten lista med mina beach house favoriter. här är den.

what goes on in your mind?

min sinnestämmning går fint ihop med vädret. regn och blåst. dock vill jag gärna ta mig friheten och vandra i det. oturligt nog är det svårt när man förblindas av små,små vattendroppar.


härjar ute mitt i natten, vad gör jag?

vi fikade. simon och jag. sedan fotade han. han är duktig med kameran den där simon.

RSS 2.0